Élő kamerakép
 

Partnereink

Széles palettájú aktivitásunkból adódóan számos külföldi- és belföldi gyártóval, raktárbázissal állunk napi kapcsolatban a különböző minőségi igények kielégítésére.

ARH

ARH Zrt.

Az ARH Informatikai Zrt. két és fél évtizede fejleszt, gyárt és értékesít a rendszámfelismerésen alapuló rendszerekhez képkészítő eszközöket és képfeldolgozó szoftvereket. Piacvezető CARMEN rendszámfelismerő szoftvermotorja, szélsőséges időjárási és forgalmi viszonyok között is éjjel-nappal működő ipari kamerái, ITS és parkoló/beléptető megoldásai révén a világ szinte valamennyi országában jelen van.
A cég másik fő profilja az okmányolvasás, mely messze több, mint szimpla karakterfelismerés. A vonalkód-, mágnescsík-, RFID-olvasás mellett az ARH szoftvere és készülékei pontosan és gyorsan elvégzik az eredetiségvizsgálatot is, így az ARH e területen is a világ élvonalához tartozik.
Intellio

Intellio

Az Intellio Technologies Zrt. története 2004-ben kezdődött, amikor egy fiatal magyar mérnök megálmodta egy ízig-vérig magyar hálózati kamerarendszer kifejlesztését. A következő évben megalakult a cég, 2006-ban pedig az esseni biztonságtechnikai kiállításon bemutatta első kameráit és rendszerét. Az évek során kameráinak felbontása és képfrissítési képessége folyamatosan nőtt, s manapság Magyarországon már a legnagyobb gyártók között jegyezik őket.
Termékei jelentősen magasabb minőséget kínálnak a távol-keleti eszközökéhez képest. Kiforrott, innovatív – és ugyancsak saját fejlesztésű – menedzsmentszoftverüknek köszönhetően komplett IP video-megfigyelő rendszereket tudnak kínálni megrendelőinknek és ügyfeleinknek.
DEFLOC

DEFLOC

A Defloc Elektronikai Bt., a vagyonvédelmi eszközök Székesfehérvár térségében meghatározó nagykereskedése, több éves, kiváló szakmai tapasztalatokra épülő partnerkapcsolatot ápol az IVST Kft. vel.

 

AccessPoint

Az AccessPoint Kft. 2003-as megalakulása óta folytat kereskedelmi tevékenységet  Európa számos országának informatikai piacán. Termékportfóliónk összeállítása során, a hangsúlyt a vezetéknélküli adatátvitel megvalósításának témakörére helyeztük. Ez a kínálati struktúra egészül ki vezetékes informatikai hálózatok aktív és passzív komponenseivel valamint számos egyéb, a hálózatkiépítés szempontjából nélkülözhetetlen kiegészítővel. Disztribútorként több nemzetközi cég hivatalos gyártói képviseletét látjuk el. Partnerstratégiánk fókuszpontjában az internetszolgáltatók, kábeltelevízió szolgáltatók,  rendszerintegrátorok és biztonságtechnikai cégek állnak.
Készletpolitikánk, árképzésünk, partnerkezelésünk és rugalmas szállítási feltételeink kiegyensúlyozott és megbízható beszerzési forrást biztosítanak mind jelenlegi mind jövőbeli partnereink számára.